lunes, 5 de agosto de 2013

LA CANÇÓ DE LA SETMANA: WHERE THEM GIRLS AT

FELIÇ DILLUNS!

La cançó d'aquesta setmana és where them girls at, del David Guetta, amb col.laboracions de Florida i Nicki Minaj. A la nostra escola la vam fer servir per fer el ball de fi de curs. Encara que a mi aquest rap no m'agrada massa, trobo que és una cançó entretinguda, per ballar amb els amics i que t'enganxa! Aqui la teni, si no la coneixiue, però ja és una mica vella.


I ara, com sempre, us parlaré d'en David Guetta.

David Guetta

David Guetta, va nèixer a Paris, l'1 de de novembre de 1967, ara té 45 anys. És un Dj i productor musical francès, especialitzat en musica house, que és un estil de música electrònica. Als 13 anys va començar a barrejar cançons. I als 17 va començar a fer de Dj al Broad, una disco, on va començar la seva carrera. tambè va treballar a la ràdio i de Dj en una altra discoteca, la Txanela, molt freqüent a l'estiu. 

David Guetta at 2011 MMVA.jpg

Amb el seu estil electrònic, els seus primers èxits van arribar amb Money i Jus a Litlle More Love. Al 2005, el seu senzill The World is Mine,, va ser el número 1 de vendes a tot Europa. Al 2008 va ser considerat el cinquè millor Dj del món, i al 2012 va ser comsiderat el millor.

David Guetta

L'any 2009 va col.laborar amb Black Eyed peas, amb el seu èxit, I gotta feeling. En total, david guetta, 31 senzills i 4 àlbums.

Aquí, una de les cançons amb les que és va fer famós.




Espero que us hagi agradat.

Petons,

>>escapefromreality

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.