domingo, 8 de septiembre de 2013

EL RACÓ DEL LECTOR: DOS CIRIS AL DIABLE

DOS CIRIS AL DIABLE:

Ja us vaig presentar a la Laura Gallego aquí, en aquest cas en el llibre dels portals. Ara us en presento un altre que m'he llegit aquests dies:

DOS CIRIS AL DIABLE

Fitxa tècnica:

Autora: Laura Gallego Garcí
Editorial: cruïlla
Any en que es va publicar: 2008
Pàgines: 448
Narrativa juvenil
ISBN: 978-84-661-2156-9


Sinopsis:

La Cat i el seu pare s'aturen a descansar prop d'una àrea de sevei. La Cat necessita estirar les cames, menjar una mica... Quan torna troba el pare estès a terra, mort, enmig d'un bassal de sang. Esverada, li pren l'arma i fuig. A partit d'aquell moment té un sol objectiu: descobrir qui són els assassins per venjar-se. La recerca la portarà a Florència, Xangai, Berlín... Però... el seu pare és, era, un àngel. I si els àngels li fallen, en qui podrà confiar?


Opinió personal:

És un llibre impressionant. Em va fer pena haver-lo acabat. M'he l'he llegit en menys de dos setmanes i m'ha encantat. Ja m'ho esperava, per això. Jo m'he llegit quasi tots els llibres de la Laura Gallego i tots m'han deixat amb un regust de boca molt gran. El que em comença a preocupar es que no sé que llegiré ara que me'ls he llegit tots d'ella. Parlem del llibre, es que no sé com definir-lo. Creieu-me si us dic que heu de provar l'autora i no podreu parar. No importa per quin llibre començeu però jo us recomana que proveu aquest, el llibre dels portals, la saga de memòries d'hidún i la saga de cròniques de la torre. En fi, disculpeu-me perquè no us estic parlant massa del llibre, però si proveu l'autora, mentendre-ho.


I bé? Heu provat l'autora? I el llibre? Comenteu.

Aquí teniu la pàgina oficial de la Laura Gallego:  http://www.lauragallego.com/

>>escapefromreality

2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Segur que t'encantarà!!! Gràcies per fer-te seguidora, i si et llegeixes el llibre, ja em diras que tal.

      kisses,

      >>escapefromreality

      Eliminar

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.