lunes, 21 de octubre de 2013

LA CANÇÓ DE LA SETMANA: WAKE ME UP

Bones!

Per començar amb força el dilluns, aquesta setmana us presento la cançó de wake me up, que està arrassant. Tothom la sap, tothom l'escolta. A mi m'encanta. Trobo que la cançó és com una barreja de música tranquil.la amb música més tipo disco a la tornada. Wake me up ho canta Avicii. Us deixo la cançó, que segur que algun cop l'heu escoltat:El videoclip no l'entenc gaire, però és entretingut, la veritat. Ara, us deixo unes imatges d'Avicii:
I ara fotis més relacionades amb la cançó:

So wake me upYou make mewiser & older | via FacebookAviciiUntitledwake me upWake me up when it's all over!


Per cert, wake me up significa desperta'm.

Espero que us hagi agradat la cançó.

Tambè us vull comunicar quatre coses respecte al bloc:


  1. El bloc ja té banner! El podeu trobar a la barra lateral i copiar-vos el text al vostre bloc per agregar-me. I si voleu saber per a què serveix, nomes cal que cliqueu aquí.
  2. El bloc tambè té correu, que és escapefromrealityblog.blogspot.com.es. Si voleu saber que podeu fer amb el meu correu, cliqueu aquí.
  3. Ja sabeu que hi ha un qüestionari del bloc. És molt important per a mi que el feu, i només cal que cliqueu a respostes, no heu d'escriure res. El podeu fer clicant aquí. A més, hi ha una enquesta a la dreta del bloc on us pregunto si ja heu votat!
  4. Deixa'm un comentari al bloc amb el teu bloc i passaras a la llista dels blocs afiliats! De moment ja hi han dos persones, sigues el pròxim. Pots saber-ne més clicant aquí i anar als dos blocs de les noies que ja tinc!
Moltes gràcies!

>>escapefromreality

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Leo todos los comentarios e intento responder a todos los que puedo.
Gracias por pasar un poco de tu tiempo aquí. Lo valoro mucho.
Si quieres dejarme tu blog estaré encantada de echarle un vistazo.

Con cariño,
Diana.